Få et ansigtsløft med Japansk lifting hos Anettes Beauty & Care i Charlottenlund

Hvordan virker Japansk lifting

Japansk lifting er en unik naturlig ansigtsløftning, som er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Ved hjælp af japansk liftings specielle teknikker opnår man naturligt ansigtsløft og dit ansigt får en indre glød og huden vil at stråle af velvære.

Ved dræning af væskeophobninger udglattes ansigtet. De fine linjer reduceres, og spændinger i muskler og væv frigives. Japansk lifting giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb, eller ved hjælp af alternative indsprøjtninger mv.

Massage virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Allerede efter første behandling kan man se et tydeligt resultat.

Japansk lifting er en dejlig afslappende og afstressende behandling, der opnås et friskere look og en god balance i hele kroppen. De teknikker, der anvendes er bl.a. lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv. Dette styrker strømmen af energi gennem medianerne, ansigtsmuskler og nerver, hvorved der sker en afbalancering af både ansigtet såvel som kroppen.

Behandling med Japansk Lifting består af

  • Huden afrenses
  • Maske af hvid jord som dybderenser huden
  • Stimulering af akupunkturpunkter
  • Ansigtszoneterapi
  • Ansigtsmassage
  • Lymfedrænage
  • Opstrammende hyben lifting maske
  • Behandlingen med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal
  • Hyben fugtighedscreme

Japansk lifting har indflydelse på hele kroppen, idet behandlingen stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Under behandlingen benytter jeg rosenhyben olie, som giver hurtige resultater i kraft af et højt indhold af A-vitaminer, som har en regenerende virkning på cellevæv.

Alle produkter er fra Lone Sørensens egen produktion.

Priser

70 min behandling 735,-
Klippekort 5 klip Skal bruges inden for 3 måneder 3491,-
5% rabat
Klippekort 10 klip betaler for 9 klip for en gratis behandling, skal bruges inden for 6 måneder 6616-
10% rabat

Ekstra behandling

Ultralyd behandling giver et boost til den Japansk lifting.
Ultralyd giver fantastiske resultater til genopfriskning af huden.
Ultralyd stimulerer indholdet af collagen og elastin i huden, hvilket naturligt flyder ud i rynkerne og fugerne indefra.

Vævet repareres, elasticiteten i huden forbedres, og optagelsen af cremer i huden optimeres. Arvæv og rosacea forbedres, bindevævet styrkes og strukturen i huden bliver finere. Især til ældre hud er ultralyd ideel.

15 min behandling til 300,-

Kontakt os eller book en tid online

Japansk Lifting Charlottenlund

Japansk lifting, ansigtsløft